Chléb slezský

Obchodní název: Chléb Slezský

Pšenično žitný chléb, který je kypřen droždím. Chléb obsahuje podíl pražené žitné mouky. Podíl pšeničné mouky je 60% a žitné mouky 40%. Chléb je vyráběn čerstvý každý den.

Chléb slezský
Název produktu:Chléb slezský
Obchodní název:Chléb Slezský
Hmotnost:500 g
Popis:Čerstvý chléb pšenično-žitný s trvanlivostí 1 den.
Složení:Voda, pšeničná mouka, žitná mouka, pekařská směs: [žitná mouka, pražené žito, kmín, regulátory kyseliny: (kyselina citrónová E 330, kyselina mléčná E 270), emulgátor: (mono-a diglyceridy mastných kyselin E 471), protispékavá látka: (uhličitan vápenatý E 170), látka zlepšující mouku: (kyselina askorbová E 300), enzym: (hydrolasy, oxidoreduktasy), sůl, droždí. Podíl mouk: pšeničná 60 %, žitná 40 %.
Alergeny:pšeničná mouka, žitná mouka, pražené žito

Odběr novinek na váš e-mail
Přihlašte se k odběru novinek a aktualit společnosti PECUD.
Získáte tak přístup k výhodám a akčním nabídkám jako první.