Buchta vinohradská s náplní makovou a švestkou
Obchodní název: Buchta vinohradská s náplní makovou a švestkou
Tradiční domácí buchta s makovou náplní a švestkou. Buchta vinohradská je vyráběna na automatizované lince, kde po vytvarování probíhá osazení do speciální pečící formy určené pouze pro ně. Vinohradská buchta se před pečením mašluje olejem, což napomůže jejich následnému oddělení od sebe.

Název produktu: Buchta vinohradská s náplní makovou a švestkou
Obchodní název: Buchta vinohradská s náplní makovou a švestkou
Hmotnost: 100 g
Popis: Čerstvé jemné pečivo s trvanlivostí 1 den.
Složení: Pšeničná mouka, voda, cukr, rostlinný tuk: [obsah tuku 80 %, rostlinné oleje (palmový, řepkový), částečně hydrogenovaný rostlinný olej (palmový), voda, emulgátor: (mono-a diglyceridy mastných kyselin E 471), sůl, regulátor kyselosti: (kyselina citrónová E 330), konzervant: (sorban sodný E 202), barvivo: (annato E 160b), aroma přírodně identické], olej řepkový, droždí, tekutý zlepšující přípravek: [rostlinný olej (řepkový 90 %), emulgátor: (E 482), plně ztužený rostlinný olej (řepkový 4 %), aroma, enzym: (pšenice)], vaječná melanž, zlepšující přípravek: [pšeničná mouka, emulgátor: (E 472e, E 471, E 322), ječná sladová mouka, cukr, enzymy (do potravin): (alfa, amylasa, pentosanasa, lipasa), stabilizátor: (E 170), látka zlepšující mouku: (E 300, E 330), antioxidant: (E 307)], sůl, zitrobela-aroma: (kukuřičná mouka, dextróza, kukuřičný škrob, přírodní citrónový olej, přírodní citrónová šťáva), maková náplň 25 %: voda, (mák 63 %, pšenič
Alergeny: pšeničná mouka, pšenice, vaječná melanž, ječná sladová mouka, pšeničná mouka bobtnavá, pšeničné klíčky